Welkom – Regio Zuid-Holland

Welkom – Regio Zuid-Holland

Scheeps- en jachtwerf Jan Kok heeft een lange traditie in de scheepsbouw. Vakmanschap dat al generaties lang van vader op zoon wordt doorgegeven.

In 1989 besluit Jan Kok de familiewerf in Vinkeveen te verlaten om zelf een Scheeps- en Jachtwerf te starten in Leimuiden en zijn ondernemerschap op eigen wijze invulling te geven. Scheepswerf Jan Kok staat bekend om haar hoge en betrouwbare kwaliteitsstandaard, goede service en de persoonlijke aandacht voor u als klant.

Hellingbaan tot 80 ton
De werf, die gunstig gelegen is aan de staande mastroute (de Ringvaart om de Haarlemmermeer) beschikt over een hellingbaan waar maar liefst tot 80 ton naar binnen kan worden gehaald. Wij hebben alle disciplines in huis om uw wensen te vertalen naar een oplossing op maat.


Onderhoud, Renovatie en Nieuwbouw
U kunt bij ons terecht voor Onderhoud & Reparatie, Renovatie en Nieuwbouw. Wij zijn bekend met de verschillende jacht- en scheepstypen en de bijbehorende sterke punten en aandachtpunten. In de winter hebben wij plaats voor uw boot in onze verwarmde loods, kijk voor meer informatie bij winterstalling.

Centraal gelegen en goed bereikbaar
De scheepswerf heeft een ideale ligging aan de Ringvaart op de grens van Zuid-Holland en Noord-Holland. De werf ligt tussen de Westeinderplassen (o.a. Aalsmeer, Rijsenhout), Braassemermeer, de Wijde Aa en de Kagerplassen in. Voor de auto’s is een ruim parkeerterrein en er zijn uiteraard ook aanlegsteigers en een haven voor klanten van de scheepswerf. Woont u of ligt uw boot in de regio Zuid-Holland? Dan is Scheeps- en Jachtwerf Jan Kok een goed bereikbare thuishaven voor onderhoud, renovatie of winterstalling!

Graag tot ziens op de werf!

U vindt ons op 52°.13.392 Noord
4º.39.160 Oost